Enquête over de wensen en behoeften van jonge volwassenen
Ter verbetering van de belangen en de zorg aan jonge volwassenen uit families met de ziekte van Huntington
Jongeren en Jong Volwassenen uit families met de ziekte van Huntington, kunnen veel vragen hebben over de ziekte zelf en over andere dingen die op hen afkomen tijdens het leven. Om meer inzicht  te krijgen in de vragen die er spelen, de informatiebronnen en de ondersteuning die hierbij kunnen helpen, is een enquête ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie.

Werkgroep jongeren
Binnen de EHDN (European Huntington's Disease Network) is een nieuwe werkgroep gestart speciaal gericht op jonge personen die het Huntington gen dragen maar nog geen symptomen hebben. Middels deze werkgroep kan beter ingespeeld worden op de behoeften en wensen van deze groep.

Lees meer: Werkgroep jongeren

De Zonnebloem ook voor jongeren
De Nationale Vereniging de Zonnebloem staat bij veel mensen nog bekend als een vrijwilligersorganisatie, die Rijnreisjes voor ouderen organiseert. Maar de Zonnebloem organiseert veel meer activiteiten zoals huisbezoek, evenementen en vakanties in binnen- en buitenland. Bovendien richt de Vereniging zich niet alleen op ouderen, maar op iedereen die vanwege ziekte, ouderdom of handicap lichamelijke beperkingen heeft.

Lees meer: De Zonnebloem ook voor jongeren