Jongerendagen

Jongerendag, zaterdag 12 november 2016
Deze dag vond plaats in Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en bestond uit een ochtend- en middaggedeelte.

In de ochtend vertelde Eric Reits (Huntington onderzoeker AMC/UvA, lid Wetenschappelijke Advies Raad van de Vereniging van Huntington en bestuurslid Campagneteam Huntington) iets over de stand van zaken van de 'Medische Wetenschap' m.b.t. de ziekte van Huntington.

Daarna gaf Melanie Kroezen als voorzitter van het Campagneteam Huntington een presentatie over wat het Campagneteam tot nu toe allemaal ondernomen heeft en hoe de stand van zaken is.

In de middag kregen de deelnemers een rondleiding door het lab van het Academisch Medisch Centrum.


 

 
Ook een uitnodiging ontvangen voor de Jongerendagen?
Als je uitgenodigd wilt worden voor de jongerenactiviteiten, dan kun je een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je krijgt dan automatisch een uitnodiging per e-mail gestuurd.

Ook als je nog niet weet of je op één van deze dagen wilt komen, kun je vrijblijvend je e-mailadres opgeven zodat je op de hoogte blijft van de jongerenactiviteiten.

Als je graag samen met iemand wilt komen, dan is dat alleen maar positief. Iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden. Deelname aan deze dagen is gratis.

Graag tot ziens!

De Jongerencommissie