Jongerendagen

Jongerendag zaterdag 20 mei a.s. - GEANNULEERD!!!!!!Jij komt toch ook
Op zaterdag 20 mei a.s. wordt er weer een Jongerendag georganiseerd, dit keer bij Groepshotel de Duiventil in Nunspeet. De Jongerencommissie heeft weer een boeiend programma voor jullie samengesteld en we hopen jullie dan ook op deze dag te mogen begroeten. Klik hier voor de uitnodiging met het programma en aanvullende informatie.


 
Ook een uitnodiging ontvangen voor de Jongerendagen?
Als je uitgenodigd wilt worden voor de jongerenactiviteiten, dan kun je een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je krijgt dan automatisch een uitnodiging per e-mail gestuurd.

Ook als je nog niet weet of je op één van deze dagen wilt komen, kun je vrijblijvend je e-mailadres opgeven zodat je op de hoogte blijft van de jongerenactiviteiten.

Als je graag samen met iemand wilt komen, dan is dat alleen maar positief. Iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden. Deelname aan deze dagen is gratis.

Graag tot ziens!

De Jongerencommissie